11 mars

Hej!
Igår lagade jag linssoppa till 50 barn på en förskola. Inte nog med det: jag gjorde det ensam. Känns så bra att få bekräftat att jag faktiskt kan det här nu. Jag har jobbat i kök, servering och disk ett bra tag, det är roligt och alltid trevligt men jag vill mer nu. Efter snart 4 års utbildning vill jag få testa vingarna och utvecklas inom det administrativa vad gäller måltider för många. Men hur söker en jobb? Först och främst ett sommarvikariat då, jag ska ju plugga i ett år till också innan jag ska ut på arbetsmarknaden på riktigt. Hjälp.
Varför denna framtidsblick..? Kan det ha och göra med att jag fyller tjugofem imorgon?!
Att den här lille fyller 25 alltså... Hade inte tid att hitta en sötare bild eftersom jag egentligen borde plugga och inte blogga. Så, varsågoda.
Idag ska jag jobba järnet för att bli klar med en uppgift som handlar om äldre, ensamhet och måltider. Detta för att ikväll slippa äta ensam då Emma kommer över. Vet inte vad vi ska laga ännu. Förmodligen pasta och garanterat vegetariskt. Imorgon hoppas jag på att bli bjuden på brakfrukost med croissanter och hela köret men det kommer jag förmodligen få stå för själv i så fall eftersom min sambo troligtvis kommer hem sliten sent inatt.
 
Taggar: 25, frukost, födelsedag;

Kommentera inlägget här :