återblick och summering

Hej!
Det var ett bra tag sedan sist och för att starta upp detta igen tänkte jag börja med en återblick och summera månaden som gått genom att visa den mat och de måltider som fastnat på min kameralins under uppehållet.
En av de första grillkvällarna i Uppsala med dessa glada två. Vegetariska hamburgare och kall luft.
 
Raskt vidare till den goda brunchen under min möhippa i Umeå. Höjdpunkterna: bubbel & jordgubbar. Bortsett från mitt älskade sällskap förstås.
 
En provbakning av den kaka som kom att bli efterrätt på bröllopet. Recept kommer senare, den är ruskigt god.
 
Min dåvarande fästman, numera man, med en plankstek på Nytorget 6.
 
En supergod lunch på Avion i Umeå då vi uträttade en rad ärenden inför bröllopet. Kan verkligen rekommendera Sen Street Kitchen, ser (här →) att det även finns på två ställen här i Stockholm.
 
Därefter fastnade vi på bild på självaste bröllopet, när vi skar den underbart vackra tårtan som mitt kusinbarn Linn gjort. Fantastiskt god var den också och jag hann sluka två bitar.
 
Åter i Stockholm besökte vi förstås Vapiano igen. Första gången som gifta och det var lika gott som vanligt... om inte lite godare.
 
Som man och hustru verkar livet flyta på ungefär som vanligt. Vi äter exempelvis fortfarande mestadels middagarna vid vardagsrumsbordet och korv och makaroner går lika bra som restaurangmat. Härligt tycker jag.
 
 

Kommentarer :

#1: ISA

men oj, du har gått och gift dig!? rätt rolig grej ja ;) grattis!

skriven

Kommentera inlägget här :