Apelsinsallad med fetaost

Ännu en måndag är här, den andra för året. Ett icke-planerat jullov från bloggande uppstod och jag vet inte riktigt varför. Julledigheten har bestått av att umgås med familj, släkt och vänner i en otrolig mängd vilket har gjort internet så ointressant. Nu när vi åter är i vardagen kan jag nog bjuda på ett recept då och då igen.
Apelsin i skivor, smulad fetaost, skalade pisatgenötter - hela eller grovhackade - samt granatäppelkärnor.
En fräsch och enkel apelsinsallad som bland annat befann sig på vårt julbord. Den piggar upp i vinterkylan och passar till, i princip, allt. Påminn mig senare så ska jag berätta mina bästa tips för att få ut kärnorna ur granatäpplet så smidigt som möjligt.
Taggar: Apelsin, Granatäpple, Vintersallad;

Kommentarer :

#1: Pernilla

Åh, det ser jättegott och fräscht ut och jag tror nog att jag har nästan alla ingredienser hemma. Detta får jag nog prova i veckan :-)

Svar: Härligt, gör det :) du kommer inte ångra dig!
amanda larsson

skriven

Kommentera inlägget här :