lill-lördag och live-pod

Igår firade vi lill-lördag men pizza på vapiano och live-pod på Bonden Bar. Vi behövde lite pepp mitt i veckan för att hålla humöret uppe till fredag. Jag åt en supergod pizza med pesto, tomater och spenat ↑. Ett par soltorkade tomater var det enda jag saknade till den. Kalle åt någon variant med korv och tre sorters ost. Han hade dock soltorkade tomater på sin...
Hanapee's otroliga podcast firade 100 avsnitt med att göra en live-pod vilket jag var så himla laddad inför. Stället öppnade 19 och poddandet skulle dra igång ca 20. Vi var där strax före 19 och möttes av en ofantligt lång kö. Blev så nervös över att vi inte skulle komma in!
Kön gick så långsamt. Vi stod i minst 30 minuter innan vi närmade oss dörren. När vi stod längst fram hörde vi hur bartendern pratade med dörrvakten och sa att de nu inte kunde släppa in fler "vi måste vänta och se om det ryms". Som tur var släpptes vi och ett par-tre stycken till in efter ett tag men därefter stängde de igen portarna och ett femtiotal stackars personer fick vända hemåt. Vilken lättnad det var och det blev nog ännu roligare av att allt plötsligt ställdes på spel... Det var en så himla rolig kväll!
Taggar: Hanapee, Vapiano, livepod, pesto, pizza, spenat;

Kommentarer :

#1: Isabelle

Åh vad gott, älskar pizza!

Svar: JA! Och vapianos pizza är ju så god med krispig ordentlig botten och fräscha toppings :)
amanda larsson

skriven
#2: ISA

Man borde fira lill-lördag varje vecka ju! :D så gott med vappe <3

Svar: Verkligen :) Vapiano är perfekt för det, det är så avslappnad stämning där.
amanda larsson

skriven

Kommentera inlägget här :