Bonne femme


Lördagslyx! Frukost från ett bageri i närheten, avnjutes med mjukisbyxor på, i soffan. Promenaden i den klara höstluften var som en bonus. Tänk att vi haft ett bageri så nära utan att utnyttja det tidigare... otroligt!
Taggar: frukost;

Lunchtips!

Ska idag besöka Barobao tillsammans med Kajsa. Hoppas det finns plats så vi får käka lunch där och äta nya spännande rätter från menyn. Så himla kul för dem att de är nominerade till "Bäst i stan" --> här kan du rösta. 
Värsta bästa fredagstipset - lunch med god vän.
Taggar: Barobao, Bäst i stan, Lunch;

drink your fruit

En liten banan. Bästa frukten jag vet. Synd att den bara går att odla alldeles för långt bort.
Ett litet äpple. Lycka är då IngridMarie finns i butik. Och då menar jag inte någon medelålders kassörska utan den svenska äppelsorten. Så himla bra.
Ett gäng frysta nektarinbitar från i somras då de smakade som allra bäst. Är just nu väldigt tacksam att jag råkade köpa för stor mängd nektariner och blev tvungen att frysa in dem.
En bra bit på väg mot mina 500 gram frukt och grönt idag. Inte för att jag någonsin skulle mäta om jag kommer upp i den mängden men det är ändå Livsmedelsverkets rekommendation. Det är ganska mycket så det är lika bra att sätta igång på förmiddagen. Tips tips! Och att dricka en kall smoothie är ju så mycket roligare än att äta tre trötta frukter.
Taggar: banan, drink your fruit, nektarin, äpple;