9 november

Hej!
Jag och Karl har varit i Barcelona och lämnat alla åtangande, arbeten och måsten här hemma. Nu är det dags att plocka upp allting igen vilket känns okej efter en härlig ledig vecka.
vid något monument i park Ciutadella ↑ (är ej skeptisk, kisar pga glömde att det kunde finnas behov av solglasögon så tog därför inte med några)
Under resan använde jag Tripadvisor för första gången. En onlinetjänst som baseras på resenärers upplevelser av restauranger, hotell och sevärdheter världen över. Jag intresserade mig mest för restauranger och att äta god mat var nog ett av våra huvudsyften med resan. Appen är lätt att använda och det är enkelt att hitta restauranger efter kategorier som typ av mat, budget eller geografisk närhet. Att det dessutom går ladda ner information gör att en inte är beroende av internetuppkoppling. När en själv skriver omdömen erhålls poäng vilket motiverar till att besöka och recensera, även om jag inte har en aning om vad jag kan göra av poängen... Nu tänker jag mig att jag kan använda detta även i Stockholm för att hitta restauranger och kaféer! Så det var ett litet måndagstips från mig.
Taggar: Barcelona, Tripadvisor;

Kommentarer :

#1: Loui

Åh så mys!

Vi använde oss av Tripadviser i Istanbul i våras, mycket bra! :)

skriven
#2: Amanda

Har använt Tripadvisor både i Budapest och i London, superbra! :)

skriven
#3: Andrea

Vi använde Tripassvisor för att hitta restauranger nu när vi var i Wien också 😊

Svar: Härligt :) Det är verkligen en hjälp, så en slipper gå på alla turistfällor...
amanda larsson

skriven

Kommentera inlägget här :