14 december

Då var det måndag igen ja... När december närmar sig tänker jag alltid att "oj, vad jag ska blogga då. Massor av härliga julrecept, vegetariska rätter till julbordet, goda kakor...". Sedan kommer december och jag upptäcker varför det inte blir av det här året heller - december är en hektisk månad!
Dessutom är det falsk marknadsföring, det här med att december är en hel månad. Eller alltså, det är det ju men julafton - då allt ska vara klart - är ju redan den 24:e! Hallå? Först ska en hinna acklimatisera sig till december/julen i ca 3-10 dagar och vips är det bara två veckor kvar att jobba på. Då ska dessutom det vanliga livet flyta på också. Hur är det tänkt egentligen?
Nej, vet ni vad. Nu måste jag återgå till livet. Kolasnittar med saffranssmak ska doppas i choklad och så måste jag nog äta ett päron eller två om jag ska orka slå in ett par klappar efter det. Och förbereda mig inför ett seminarium imorgon. Och läsa ikapp från föreläsningen jag missade idag när jag valde att jobba istället.
Taggar: snart jul;

Kommentera inlägget här :