silver lining

och jag fick ljus
 
Denna bild togs i Volgsjöfors utanför Vilhelmina ca 00:32 natten till lördag. Så vackert. Så ljust. Ändå tyckte Kent&Kristin att det börjat bli mörkt om kvällarna nu. Eller i alla fall att det numera börjat skymma. Vi hann alltså förbi Vilhelmina under helgen vilket var väldigt trevligt. Många släktingar på lite för kort tid, från den yngsta (snart 3 månader) till den äldsta (dryga 95 år).

ge mig ljus

 
Nu är jag ledig fram till måndag och det tänker jag fira genom att flyga norrut för att njuta av att solen aldrig går ner. När jag ändå är där ska jag passa på att träffa vänner och familj också. Kanske till och med "svänger förbi" Vilhelmina, det är ju ändå bara 24 mil -enkel väg.

tar mig vissa friheter

Tar mig friheten att visa detta:
...utan att höra mig för hos lägenhetsägarna först.
Vet ni varför? För att jag tror att jag inte får då. Vissa säger att det ibland är bättre att göra och sedan be om ursäkt än att fråga först och aldrig få.
 
I helgen fick vi nämligen äran att besöka den nya lägenheten trots att Hanna&Erik tyckte att det rådde kaos där. Det tyckte inte vi direkt, även om det såklart inte såg helt färdigt ut överallt. Kalle hjälpte till med lite renovering och jag lagade mat till oss. Intog klassiska könsroller sådär, en midsommarlördag.