in the nighttime

Hej och hå. Har nu slagit ner hela min kropp i soffan, nästan raklång ligger jag här. Så efterlängtat nu när en hård pluggvecka har nått sitt slut. Jag inledde helgen med middag på Texas Longhorn med Karl och Filip. Det var så gott och så himla trevligt. Sedan gav sig grabbarna av mot Hovet och "bajenkvällen" och jag hemåt. Då kom jag på den bästa idén: att arrangera mitt eget hemmaspa. Tände ljus och letade fram alla lite för sällan använda Body Shop produkter som gömmer sig lite här och var. Satte igång min nuvarande favoritspellista och bara njöt. En helt underbar start på helgen.
 
du missade väl inte att klicka på alla spännande länkar i texten?

i was like: hell yeah, that guy can sing

Denna torsdag har spenderats i Uppsala. Som alla andra dagar denna vecka, i och för sig. Det är ovanligt täta Uppsalabesök inledande i denna kurs. Ikväll passar jag på att stanna och njuta i min gudmors sällskap. Det var länge sedan sist, men äntligen är det dags.
 
Har jag berättat någonting om den kurs jag läser nu förresten?
Den heter dietetik och folkhälsa och vi läser den tillsammans med dietiststudenterna. Vi har redan tilldelats en drös uppgifter som alla har slutdatum någon gång i slutet på mars, eftersom detta är en kurs på 15 hp. Det handlar om allergier och kostrelaterade sjukdomar. Väldans intressant! Vår huvuduppgift är att planera för ett folkhälsoprojekt vilket känns som en spännande utmaning. Av förklarliga skäl är det bara rent teoretiskt vi utför denna uppgift, att utföra ett hälsoprojekt är både dyrt och tidskrävande.
 
i brist på andra bilder fotar jag mig själv med webcam och flashar med min nya klocka...
 
Idag har jag och min grupp startat upp hälsoprojektarbetet. Det är många olika frågor att diskutera och det kommer ta tid men vi har satt det i rullning nu. Sedan arbetade jag med min lilla grupp som gör en studiebesöks-uppgift ihop och vi är nästan helt klara med den! Det är så himla skönt att vara ute i god tid.

soffliggarn

alltså dessa bönor...

Bjöds på en fantastisk middag hos Hanna&Erik i lördags. MUMS. Bönorna ovan och hemmagjort frö-knäckebröd till för-snacks.
 
Alla bloggfria dagar flyger förbi. Snorar jag inte i en föreläsningssal eller på ett tåg, ligger jag i en förkylningsdimma i soffan. Nu skingrar sig molnen och ljuset strilar in. Det är dags för den (som jag har bestämt) kortvariga förkylningen att ge upp. Det blir ingen "förkylningsvår" efter den ovanligt förkylningsfulla hösten. Dessutom är det snart helg igen och då tänker jag inte ligga i soffan. Eller kanske en stund på förmiddagarna. Och eventuellt någon kväll...