speaking of truth

 
Att välkomnas av en hund måste vara bland det finaste som kan ske. Min fina Bamse är en av dem jag saknar absolut mest när jag befinner mig längre söderut. Här sover han vid min sida och viftar på svansen så fort han får minsta lilla uns av uppmärksamhet.
 
Sedan jag kom till Umeå har jag hunnit fika på stan två gånger, med olika sällskap. Mycket trevligt båda gångerna, givetvis. Jag har också besökt Utopia, den nya gallerian som "helt plötsligt" dykt upp mitt i stan (hur gick det till?).
 
Laddar nu inför en resa vidare in i Norrlands djupa skogar. Mysigt.
 

sexårskalas

Igår gick jag och Karl ut och åt det som troligtvis är stans bästa hamburgare. Det gjorde vi för att fira vårt hittills sex år långa förhållande. Vi pratade minnen och hade himla mysigt. Självklart försökte vi oss på lite fotograferande också och det gick väl sådär. Efter maten fanns endast ett litet, litet utrymme kvar i magen så vi åt var sin chokladtryffel innan vi rörde oss hemåt.
 
 

Nu har vi packat väskorna och ska bege oss norrut. Långhelg bland släkt och vänner väntar. Därför kan det bli lite bloggfritt ett par dagar. Pussar & kramar.

mountains move

Nu kan det behöva bli ett litet uppehåll här på grund av yttre omständligheten som det kallas. Jag hoppas få tid över till att förklara mig bättre kring detta under morgondagen. Då hoppas jag också få förklara det fina som ska ske ikväll. 

Idag tänkte jag kort flaxa in här och berätta om den rådande tidsbristen för bloggning. Och för att berätta om det otroliga som hänt: jag har blivit utsatt för tre (TRE) biljettkontroller idag (IDAG). Kan ni förstå hur osannolikt det är? Mind blowing. 

Ja, eftersom texten knappt har nåt sammanhang idag så ger jag er en samling slumpmässiga bilder också. Då har jag i alla fall skapat någon slags röd tråd i detta ilägg.