den oväntade stilikonen

 
Att ha växt upp med denna stilikon som förebild måste definitivt påverkat mitt shoppingsinne.
Jag brukar ha stora problem med att shoppa på rea. Det är liksom för rörigt och för mycket av allt för att jag ska kunna hitta någonting. Samtidigt påverkar rean mig så att jag inte bryr mig om priset. Att det är rea är lika med att det är billigt. Att det är rea innebär att plagget inte behöver vara lika snyggt eller sitta lika bra. Det kan vara väldigt negativt för plånboken och utrymmet i garderoben.
 
 
Detta är senaste reaplaggen som hamnat i min garderob. Nu måste jag nog införa ett shoppingförbud om jag inte ska gå hungrig.
Men det är ju svårt att låta bli att handla när man hittar en t-shirt med texten "hurrycane" och en bild av en springande konservburk...

and now it's said and done

 
Lab, lab, lab.
Spännande. Ovant för oss att vandra i kemins korridorer med vita rockar. Men vi kommer att känna oss som hemma inom kort. Det blir nämligen vardag för oss för en tid framöver.
Bakterier, mikrofloror, morfologi, inkubrering, hemolys -you name it!

Lugn i bussen. Det handlar fortfarande om livsmedel, jag har inte sadlat om... än.

even though this woman tries

 
Riktigt fin start på veckan.
Kort föreläsning, fika med vänner och sedan bio på institutionen för kostvetenskap (IKV).
Vi visade Rock of Ages för de nya studenterna. Och eftersom vi studerar vid den institutionen vi gör funkar det inte att bara bjussa på onyttigt snacks. Det krävs lite frukt också. Inte går det heller att bara ha läsk som dryck, även kolsyrat vatten fanns som alternativ.