café Å lait

Idag testade vi Åhléns nya fik. Godkänt! Jag åt en riktigt smarrig kardemummabulle och Karl åt en lite för perfekt morotskaka. Trots molnigt väder kunde vi välja uteserveringen utan att frysa. Värmen vägrar ännu att ge sig av vilket såklart glädjer mig. När vi ändå var i city passade vi på att inhandla diverse ting. Bland annat en iPhone-hållare att ha på armen vid olika aktiviteter. Kanske är den främst till för aktiviteten löpning men det är något jag sällan ägnar mig åt. Hållaren kommer nog ändå till användning, hoppas jag.

sjung för mig

Vi har tillbringat en av våra lediga dagar på ikea. Eller egentligen bara en halv dag. Det var riktigt kul! Tyckte jag. Den andra halvan av sällskapet var mindre nöjd med aktiviteten men höll ändå humöret uppe. Vi köpte lite smått och gott och för en gångs skull var summan på kvittot mindre än väntat. Alltid trevligt.

Maja har haft vägarna förbi och vi passade på att shoppa och äta god mat ihop.

Äntligen har jag sett filmen Känn ingen sorg och jag blev inte besviken. De hade använt många av låtar på så bra sätt, i riktigt bra situationer. En del textrader fick en ny betydelse för mig. Jag och Karl åkte direkt hem för att lyssna på några favoriter.

För övrigt kan jag berätta att mina visdomständer växer rakt och om jag bara är noga med rengöringen så kommer de inte vara till besvär. Dessutom har jag hittat lite nytt silver att sticka i öronen. Nä, vad säger ni, nog med text och dags för bilder?
.

lördag hela veckan

Jag ska visserligen jobba imorgon men utöver det så gäller "lördag hela veckan" för oss! Hela nästa vecka är vi ledig för att ladda upp inför höstterminen.

Nu ligger jag i gräset i vita bergsparken. Spanar på kyrkan och på företagsboken framför mig (tittar mest på den faktiskt, inte inuti). Tänker på gårdagens efterrätt. Den blev finfin faktiskt! Men det krävdes lite väl mycket möda för njutningen kan jag tycka. Som tur är finns nästan halva kvar så vi kan glädjas en gång till.

Här har ni lite bilder på det!