som en orkan kan jag svepa bort dig

 
Fredagskvällen spenderades i Hornstull på Beijing8. Det var trevlig stämning och mycket folk. De godaste bönorna och lokalbryggd öl förevigades. Även kontraktet som Christoffer erbjöds av BIP-korpenlaget. Otroligt spännande det där.
 
Igår lagade jag och Karl den godaste paellan någonsin. Och den första någonsin i och för sig. Vi tänkte bjuda halva vår umgängeskrets och förväntade oss att en inbjudan samma dag borde räcka. Men tänk att det gjorde det icke, alla var upptagna och där stod vi med hundra portioner över. Jippie, mumsiga matlådor i massor!
 
 
Och nu tänkte jag ta en promenad i det sköna (men väldans blåsiga) vårvädret för att sedan möta Hanna & Erik på muffinsfabriken!
 
En skön söndag önskar jag er alla.

ni kan kolla på min rygg när jag springer om er

Arvid, Daniel, Martin / Maria och Daniel igen
 
Vi såg årets första nyckelpiga gömma sig i gräset då vi spelade brännboll i Flogsta. Att spela gick över förväntan. Åtta tappra var vi som tagit oss ut i det sköna vårvädret. Lite rosévin fick vi i pausen, vilket sommarlyx! Nästa helg är det brännbollsturnering och vi ska vinna!
 
Efteråt fräschade vi upp oss och åt sedan sallad hos Martin. Ca 20 meter därifrån började vi pubrundan, på Östgöta Nation. Festligt.

vi gick in överallt

 
Har jag skrutit tillräckligt om min receptpärm?
Antar att de flesta av er som besökt vår lägenhet fått den tryckt i ansiktet. Jag är så stolt över den! Min kära familj, kanske med en ledande hand från min mor, knåpade ihop den till min 20årsdag. Bilder och några favoritrecept fanns i men det var sedan upp till mig att fylla den. Och det har väl gått sådär. Men några recpet har jag naturligtvis utökat med. Speciellt eftersom jag är med i Lillys bakklubb.
 
Har ni nåt recept som ni tycker att även jag borde ha så maila, posta, smsa.. Ge mig!
Gärna lite underliga, ovanligare saker. Och gärna MAT, godsaker finns det gott om däri kan jag lova.
 
Jag sitter och laddar inför brännbollsträning i solsken och pubrunda i Uppsala. Hoppas ni andra har en finfin dag var ni än befinner er. ♥