she's just like the weather

för tredje dagen i rad vaknar jag till en klarblå himmel och en sol som lyser mig i ögonen när jag går till jobbet. jag svettas inomhus och längtar ut hela långa förmiddagen. när klockan äntligen passerat 13 och det är dags för mig att gå har ett antal moln kommit fram på himmeln. när jag gjort i ordning yoghurt, banan & musli, tagit en tidning och ett par solbrillor och satt mig på balkongen är himmeln täckt av moln och vindarna tar i hårdare och hårdare för varje pust.
tack för det.
 
det var det värsta med att jobba denna vecka. det bästa med mitt jobb är bakningen. och vilken tur jag har, som är ansvarig för just det!
 
vackra, stora toppade muffins

snett är det

någonting är galet med min dator. ska med lite hjälp och tålamod ta reda på vad inom en snar framtid. förhoppningsvis. men det är nog inget allvarligt.
 
det är strålande sol och äntligen dags för shorts. jag älskar shorts.
 
här har ni några arga/hungriga små fåglar som Karl hittade en gång...

ultra rapid

efter en långhelg med norrlandsluft känner jag mig härligt avslappnad, renad och utvilad. nu är det dags att få lite storstadspuls igen. jag ska in till stan idag för att uträtta ett antal ärenden. just nu vilar jag fötterna efter arbetsdagen.
 
jag tänkte först uppdatera mig igen, läsa igenom blogglistan, facebooksidan och ladda upp bilder på bloggen. så det blir en riktigt lång vila för fötterna. eftersom internetet är sååå långsamt. det är Karl som har vart framme igen, använt upp allt snabbt internet genom att streema olika klipp och program... så då får vi leva med lååångsamt internet i ett par dagar. därför bjuds det bara på en bild idag. annars hinner jag inte till stan innan de stänger.
men fler bilder från helgen ska visas. jag har tagit hundratals.
 
fina, galna bamse