the smooth feeling

när det ligger saker, kläder och papper överallt känns rummet så tungt och tråkigt. en dimma lägger sig i varje vrå. det kan lätt kännas hopplöst. det är så mycket att så jag inte har någon aning om var jag ska börja för att få ordning igen.
 
att få plocka undan, sortera i mappar, hitta nya lösningar, vika, fixa och peta kan vara riktigt skön städning. det gäller bara att sätta igång. när det väl börjat rulla går det med full fart. dessutom hittar jag ofta fler saker att sortera och fixa till än vad jag planerat från början.
 
och efteråt, efteråt.. aah, luften i rummet går äntligen att andas igen. kreativiteten flödar. och kanske har något pyssel hittat fram igen som bara väntar på att bli någonting. symaskinen kanske åker fram om den har tur.
ja, jag går igång på städning. tydligen.
 
söta höns i Bringetofta (älskar förmodligen också känslan av rena ytor, som jag )

virrande irrande

kommer jag att hitta rätt? kommer det att kännas rätt?
jag tror det. men det är spännande. nygammal stad och nya vägar att gå. hjälp
om bara någon kunde följa med och hålla mig i handen. men som någon sa till mig "det här är inte sexårs". dessutom är det nog en hel del stora sexåringar som knappast behöver någon som håller dem i handen.
upprop, då var det dags.
 
slut på sommarlovet...

she smells like rain

ännu en gång

det är ju så märkligt att jag köper reklam på detta sätt. igen. varje gång jag köper en sådan tidning tänker jag samma sak. det är bara reklam. ett par lagom intressanta intervjuer och en massa bilder på kläder som jag aldrig kommer att köpa. resten av sidorna är fyllda med reklambilder. och ändå så känner jag den där längtan. längtan efter en tidning när jag står i butiken. det är en helt annan läsning än en bok. det är så avslappnat att bara öppna en tidning och läsa ett par sidor. eller snarare titta på ett par sidor reklam...
 
passar ändå ganska bra som läsning efter en lång ovanlig arbetsdag. en regning måndag.