here we go!

WE'RE GOING TO BARCELONA

<- undrar vad som händer där..?


imorgon bär det iväg och vi är inte tillbaka förrän måndag!

puss & kram så länge!

waiting for a miracle

jag har en dröm. en dröm som kan bli verklighet. det gäller att hoppas, hoppas hårt.
just nu är min högsta önskan att denna dröm ska slå in. men det är än så länge en hemlighet, en så underbar hemlighet. det är hemligheter som den här som jag gillar att ha.
mellan dig & mig. jag längtar.

på en promenad precis när solen slocknar för dagen och dimman tätnar..

så där stod vi.

i lördags knöt vi på oss bowlingskorna. för första gången på väldigt, väldigt länge.


tillslut hittade vi ett bra ställe med "disco-bowling" och bokade tid kl 23. innan dess var det fullbokat men det passade oss perfekt eftersom vi först skulle äta tillsammans och sedan åka buss ut till sickla, där bowlinghallen fanns. konstigt nog var alla andra banor lediga när vi var där. vi bowlade och hade roligt. jag kom, inte helt oväntat, sist. men det var inte hela världen. efter en timmes bowlande, ömmande händer och trasiga tumnaglar, gick vi åter till busshållplatsen. då förstod vi varför ingen annan bowlade så sent som vi. nästa buss skulle gå om över en timme.

så där stod vi. sex vilsna ungdomar från umeå, någonstans i en stadsdel kallad sickla, klockan tolv på natten. vid en busshållplats som inte skulle passeras av en enda buss på mer än en timme.
tur att det finns internet i mobilen nu mera -och gps! vi hittade snabbt en annan busshållplats, en knapp kilometer därifrån och började gå åt det håll gps:n meddelade och vips (efter ytterligare 20 minuters väntat) var vi tillbaka i stan och kunde därefter ta oss hemåt åt olika håll med tunnelbanan.

..................................................................................................