sol och några jordgubbar

Så här i efterhand är jag glad att Christian försov sig idag. Jag hade sovmorgon till tolv och han skulle öppna butiken klockan 6.00. När klockan är 6.30 ringer min mobil, han har alltså försovit sig "grovt" och ber mig springa och öppna butiken. 6.45 är jag där och butiken öppnar innan 7.00, en timma försent men dock.

Jag fick sluta 12.40 och begav mig då med vatten, bok, musik, filt, bikini mm. till "ängarna" för picnic. Helt underbart! och helt klart värt att skippa en sovmorgon för :)dagen avslutades med mjölk, jordgubbar och kortspel på balkongen med min älskling

tiden

datortiden i helgen var knapp. det var shopping, middagar, planeringar, nöjesfält, människor, vänner, kändisar och en massa annat som tog upp tiden istället. att klaga skulle kännas fel för jag har haft det fantastiskt!

och som jag misstänkte tog jag i princip inga bilder eftersom många andra var snabbare att ta upp sina blixtar. men jag har sett många fina föreviganden hos såväl frida som hos camilla så det är dom jag kommer sno åt mig så fort jag får läge.

nu kör vi sista rycket inför semester här. denna vecka och en till har jag att kämpa mig igenom. min sambo har ju däremot bara en och beger sig därefter till spanien, känner mig aningen avundsjuk...

mina snyggingar


bästa sporten!

och äntligen fick jag åka fritt fall och andra spännande attraktioner på gröna lund


thank you.. very much

välkommen in

Förberedelserna är i full gång.
Ikväll: tvätt.
Imorgon: planering (och fika) med Frida + städning.
Onsdag: besökare. (!!!)
Torsdag: ytterligare besökare.
Fredag: de sista besökarna anländer och midsommarfirningen kommer igång.

JIPPII


bland de första bilderna tagna med kameran aug-10 sötkalle♥