knäckebröd med falukorv och gurka

och ett glas mjölk till. finns det nåt bättre?

jobbade 10 timmar i sträck idag. men jag tycker också att "10 timmar i sträck" låter värre än vad det är. jag skulle jobba till 15 istället för 13  -inventering. Mohammed, som ska byta av mig, kommer in på efter 13 och jag säger "men vad gör du här nu?". tittar sedan på klockan och inser att den är 14.57.

känner mig ändå ganska svag nu och det känns skönskönt att ligga i soffan. att en chokladmuffin fick äran att bli min lunch kanske inte gör orken bättre...

en vanlig tisdag

vaknar 05 och skyndar till jobbet. tiden går fort och klockan blir 13. går hem och gör mig snabbt i ordning för att fara iväg igen. sitter inte ner en minut (eller okej, kanske på toa). träffar frida på söder och sätter oss (äntligen) på ett fik. pratar tills klockan närmar sig 16. går då till fridas jobb. hon börjar jobba och jag hänger kvar där ett tag. idag blev "ett tag" två timmar. käkade köttbullar och makaroner till middag. ketchup.
tröttheten som uppstår vid 21 är icke döljbar.


fridas fina till mig

bäbislycka för vissa

men så tur hade jag inte. någon som däremot hade tur var min kollega som blev pappa i natt och därför får vara ledig imorgon då jag istället hoppar in och jobbar. ställer därför väckaren på 06.

men lördagkvällens planer blir oförändrade. tyvärr missar jag ännu en gång min kära kusin...


dessa herrar delar jag lägenhet med i helgen:)